DNES VAŘÍME

Polední menu

Úterý 24. 10. 2017

 

Polévka / Předkrm

Boršč

 

Fenyklový krém

 

Hlavní chod

1) Kuřecí medailonky s rozmarýnovou omáčkou, šoulet

 

2) Pomalu pečená vepřová pečeně, cuketové ragů, kuskus

 

3) Rybí placičky, bramborová kaše s kokosovým mlékem

 

Dezert

Karamelizované jahody se zakysanou smetanou

 

Cena menu 129 Kč

***

Týdenní menu ke stažení zde

 

Tým Radniční restaurace Vám přeje dobrou chuť.

 

více info

DNES NA ČEPU

Ignác 12° - světlý ležák

Zikmund 13° - polotmavý speciál

Jiskra 10° - ale

Amber Ale 14° - jantarový ale

Pumpkin Ale 12° 

 

ŠESTÁ PÍPA 

Nessie - Schloss Eggenberg (A)

...

více info

Pro pravidelné zasílání týdenního menu, zde vyplňte svůj e-mail

více info

otevírací doba

Restaurace

Pondělí – Čtvrtek 10,30 – 22,00
Pátek 10,30 – 23,00
Sobota 10,30 – 22,00
Neděle 11,00 – 16,00

Pivnice

Pondělí – Pátek 15,00 – 23,00
Sobota 16,00 - 23,00
Neděle ZAVŘENO

REZERVACE tel

Tel.: +420 774 570 365

Jak se vaří v Radniční

RADNIČNÍ RESTAURACE s výhledem na čilý ruch Masarykova náměstí Vás usadí do měkkých židlí pod klenuté stropy a dovolí Vám na pár chvil zastavit se v té příjemné a přátelské atmosféře – samozřejmě nekuřáckého prostředí. Než se nadějete, už budete stát před rozhodováním, kterou z těch dobrot si dát.

A protože nejste zvědaví na kdejaké blafy, necháme Vás nahlédnout pod pokličku a prozradíme Vám, že tým kuchařů si pro Vás každého čtvrt roku připravil nabídku stálého jídelního lístku, která se odvíjí od surovin typických pro danou sezónu a roční období. Zastoupena je především kuchyně česká a zároveň několik specialit do pivnice k tomu lahodnému zlatavému moku z našeho vlastního minipivovaru.

Vaříme pro Vás a proto si dáváme záležet na výběru čerstvých a kvalitních surovin i přípravě jídel. Do Jihlavy se vrací Radniční v novém, takže ať Vám u nás chutná a přejeme mnoho kulinářských zážitků!

Standardní kapacita restaurace je 45 osob.

 

Prohlédněte si naše prostory:

Radniční salonek

Polední salonek

Pivovarský salonek

Pivnice

 

Šéfkuchař Svatoslav Rychtecký

Je nám ctí představit Vám "srdce" kuchyně v Radniční restauraci – šéfkuchaře Sváťu Rychteckého. Po předchozím šéfkuchaři převzal jen to nejlepší a pokračuje v nastavené gastrokoncepci naší restaurace. A tou je tradiční česká kuchyně v moderním pojetí s lehkým nádechem jižanských chutí. 


 

Vzdělání:

Integrovaná střední škola obchodní - obor kuchař
 
Střední škola SČMSD Humpolec - podnikání

Praxe:

Radniční restaurace  - kuchař

RS Želivka - kuchař

Profesionální stáže:

Divadelní restaurace – divadlo Andreja Bagara, Nitra
 
Restaurace IL Mercato  Brno
 
Restaurace Borgo Agnese Brno

Kurzy:

  • moderní česká kuchyně
  • podzimní zeleninové pokrmy
  • mezinárodní pokrmy z ryb
  • steaková masa a grilované přílohy
  • domácí těstoviny
  • studená kuchyně

Ve svém týmu spolupracuje s kuchaři:

Lukáš Valenta

Pavel Valenta

Kateřina Tvarůžková

Nikola Táborová

Jakub Homolka

 

Za odborné rady v oblasti gastornomie děkujeme Michalu Bartákovi - šéfkuchaři a majiteli studia Divoká vařečka v Brně.

    

Během své desetileté cesty světem pracoval po boku šéfkuchařů zvučných jmen (Peter Gordon, Norman Farquharson, Steve Munkley...) v top restauracích Anglie, Švýcarska, Německa a Nového Zélandu.

KALENDÁŘ AKCÍ


Obchodní prostor

Na Radniční můžete navštívit prodejnu FARMÁŘKA s nabídkou převážně lokálních potravin přímo od farmářů.

Ubytování

Hledáte ubytování blízko Radniční? Máme pro Vás několik tipů.
Kudyznudy.cz - tipy na výlet minipivovary

USPĚLI JSME:

diplom diplom diplom diplom diplom diplom diplom diplom
WiFi pokrytí ve všech prostorách Radniční.
Fabes.cz Kuželna Jihlava Kavárna Muzeum Vinove.cz Sladká vína Bocca Taga design
© 2011 Jihlavský radniční právovárečný pivovar, a.s. All rights reserved. l designed by www.TAGADESIGN.cz l programing by www.KALI.cz